Top Eleven APK İndir - Android Menajerlik Oyunu

// // 3 comments

 Top Eleven, oyun yapımcısı Nordeus tarafından ilk Facebook'ta oynanabilir hale sunulmuştu. Daha sonra oyun senaryo ve gerçekçilik bakımından iyice sevilerek kısa bir zamanda büyük kitleye ulaştı. Ve Top Eleven yapımcıları oyunu Android'e entegre etmeye başladı. Şuan da da Google Play'de ilk sıralarda yer alıyor. Ayrıca mobil platformlarda bulunan menajerlik oyunlarını sollayarak zirvede bulunuyor.




Oyundaki amaç, diğer menajerlik oyunlarındaki gibi aynıdır. Takım kurarız, taktikler yaparız, alt liglerden üst liglere yükselmeye çalışırız. Top Eleven'ı ilk açtığımızda takım adı, takım logosu ve iç-dış saha formalarını belirliyoruz. Daha sonra ise kendimize göre taktikler belirliyoruz. Ve hedefimiz en üst liglere girebilmek !



Oyunda bir özellik daha var. Aynı web tabanlı goalunited.org'daki gibi oyuncu transferleri yapılıyor. Menajerler buradan açık arttırma sistemiyle kendisine göre hangi oyuncu daha iyi ise satın alıyor. Fakat oyuncu transferlerini sadece oyundaki adıyla "token" oyun parası ile yapabiliyoruz. Bu "token"leri kazanabilmek için dostluk maçları, sponsorluk anlaşmaları yapabiliriz.

Top Eleven APK indirerek oyunu hiçbir ücret ödemeden oynayabilirsiniz.





3 yorum: Leave Your Comments

  1. çok güzel bir oyun, bende mutlaka oynayacağım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler işe yarar olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Sonunda android versiyonu nu da çıkardılar demek.

    YanıtlaSil