Helikopter Oyunu: Helidroid 3D İncelemesi

// // 1 comment
Android Helikopter oyunu Helidroid 3D İncelemesi

Daha önceden karşımıza Helidroid adıyla çıkan Android helikopter simulasyon oyununun yenisi Helidroid 3D ile önceki oyun kadar keyif dolu oynamalar bizi bekliyor. 3 boyutlu gerçekçi grafiklere sahip radyo kontrollü helikopter simulasyonu diyebileceğimiz Helidroid 3D'de amaç, bize verilen görevleri yerine getirmek. Oyunda 18 farklı görev bulunmakta ve bu sefer karşımıza Apache model helikopter ile geliyor. Gelişmiş Jiroskopik ve Joystick kontroller sağlayan oyun dokunmatik ekran ile tam uyumlu.

Helidroid 3D Oynanışından Bir Kare
İlk başladığımızda helikopter kullanımı hakkında öğretici kısa görev veriliyor. Bu görevden sonra diğer görevler git gide zorlaşıyor. Oynarken karşımıza çeşitli oyuncaklar çıkıyor ve helikopterimizi dikkatli bir şekilde kontrol ederek bu oyuncaklara çarpmadan hedefe varmaya çalışıyoruz.

Oyunda sadece hedefe gitmek değil ayrıca bazı görevlerde sizden bir hedefin yok edilmesi isteniyor. Hedef yok etme görevlerinde sağ tarafta bulunan füzeye tıklayarak belirtilen hedeflerin yok edilmesi gerekiyor. Android 2.1 ve üzeri sürümlerde oynanabilen oyun telefonunuzun veya tabletinizin ivme sensörüyle uyumlu şekilde çalışıyor. Gerçekten oynarken keyif veren bu oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. 

Google Play'den indirmek için buraya tıklayın.

DroidReview tarafından yapılan oyun inceleme videosu aşağıda yer alıyor:


1 yorum: Leave Your Comments

  1. canav gibi bir oyun valla sanki evin içinde helikopter uçuyormuşçasına ses efektleri var :) araba motor tank ın dışında helikopter de farklı bir araç olmuş oynamak için :)

    YanıtlaSil